Kleurplaten

OP MAAT GEMAAKTE KLEURPLATEN

bedrijf • trouwdag • kinderen

Op zoek naar een gepersonaliseerde kleurplaat voor jezelf of je bedrijf? Een uniek item voor je business, bruiloft, opening of verhuisbericht?

Deze kleurplaten op maat zijn een ontzettend leuke manier om je bedrijf een originele touch te geven, maar bijvoorbeeld ook om de kinderen op je trouwdag een leuke bezigheid te geven!

Met het aanvragen van een kleurplaat kun je doorgeven welke details je graag op de kleurplaat zou willen en welke persoonlijke elementen erop mogen. Ik maak aan de hand daarvan een schets, waarop je feedback kunt geven, zodat je een straks een prachtige en unieke kleurplaat in handen hebt! 

De kleurplaat wordt aangeleverd als A4 formaat PDF, zodat je zelf de vrijheid hebt in hoeveel stuks je wilt en hoe je deze uit wilt printen. De prijs is €60,- en de levertijd van is tussen de 3-6 weken.

Natuurlijk kan ik de kleurplaat ook doorvoeren naar visitekaartjes of kaarten op maat zoals trouw- en geboortekaartjes, verhuis- en kerstkaartjes.

Bestel hier je kleurplaat

Dit zeggen anderen:

“Ik mailde Anoes met een idee na aanleiding van een post op Instagram: een kleurplaat voor bij de bestellingen van mijn bedrijf. Zij is er mee aan de slag gegaan, en ik was meteen enthousiast over het resultaat! Het proces verliep snel en soepel, omdat Anoes precies op papier wist te zetten wat ik voor ogen had. Ik vind het zo’n leuke extra om een eigen kleurplaat te geven aan mijn klanten, die dankzij Anoes helemaal in de stijl van mijn atelier is!”

– Marjolie

“Wij bestelden een kleurplaat voor onze trouwdag zodat de kinderen op de dag zelf konden kleuren! Het was echt een succes en ze waren er lang zoet mee 🙂 Het contact met Anoes was erg fijn, ze reageerde persoonlijk en dacht goed met ons mee. Echt een succes!”

– Sander & Valerie

%d bloggers liken dit: