Portretten

HANDGEMAAKTE PORTRETTEN VOOR DE DROMERS

vriendschap • familie • trouwen • geboorte

Mijn portretten zijn kunstwerken die ik met liefde voor je maak! In mijn illustraties steek ik altijd veel liefde en tijd

Ik bestudeer gezichten, brainstorm, maak schetsen, teken met de hand, maak aanpassingen met jouw feedback en lever je een prachtig eindproduct aan. Zo kan je er zeker van zijn dat je een unieke en persoonlijke illustratie ontvangt, die helemaal aan jouw wensen voldoet.

Natuurlijk kan ik je portret ook doorvoeren naar kaarten op maat zoals trouw– en geboortekaartjes, verhuis- en kerstkaartjes.

Het portret wordt gedrukt op mooi stevig papier. De levertijd van een portret op maat is 3-6 weken. Omdat ik op maat werk zullen de prijzen per ontwerp en aantal personen verschillen. Bij je aanvraag ontvang je een offerte. Mijn prijzen zijn exclusief verzend- en drukkosten.

Bestel hier je portret

Dit zeggen anderen:

Wat ben ik onwijs blij met zo’n persoonlijk en uniek cadeautje. 
Van het eerste contact per mail tot het prachtig verpakte eindresultaat. 
Ik herkende mijn vrienden direct in de getekende poppetjes en het hele plaatje klopt gewoon. 
Echt een feestje om weg te geven.

– Joanna

Wij hebben een portret van ons gezin cadeau gekregen van mijn zus. Wat een ontzettend leuke verrassing! Zo bijzonder dat je je gezin in een tekening ziet. Het portret heeft een mooi centraal plekje in onze woonkamer gekregen en we krijgen er altijd leuke reacties op. Zo uniek en bijzonder!

– Wendy

Super fijn! Wij hebben er een erg tof portret aan overgehouden die nu in de woonkamer hangt! Anoes reageert snel en heeft ons echt op onszelf laten lijken

– Dagmar

Via Instagram ben ik in contact gekomen met Anoes. Ik zag haar mooie tekeningen en dit leek me een mooi huwelijkscadeau voor een vriendinnetje. Anoes is vriendelijk, behulpzaam, flexibel en ze heeft de opdracht vlot uitgevoerd. We zijn erg tevreden over het resultaat 🥰

– Cisca

Voor onze trouwdag heb ik door Anoes een familieportret laten maken. Mijn man vond het een superleuk cadeau en we herkennen onszelf er echt in. Het proces van het laten maken verliep ook heel fijn. Anoes dacht goed mee tijdens de feedbackronde, en we zijn heel blij met het eindresultaat! Een origineel aandenken aan ons jubileum.

– Illousa

Ik bestelde een portret op maat bij Anoes om aan mijn vriend cadeau te doen. Eentje van ons tweetjes, poserend voor onze nieuw huisje.
Het contact met Anoes verliep heel erg vlot! We hadden contact via Instagram en daarna via mail. Het waren telkens hartelijke berichtjes, daar voelde ik me heel prettig bij!
Het portret zelf was echt het ideale cadeautje om aan mijn vriend te geven. Hij vond het super origineel en het krijgt zeker een ere plaatsje in ons nieuw stulpje! Dankjewel lieve Anoes 🙂

– Lisa

Voor ons huwelijk vonden wij het leuk om een portretje van ons te laten maken met onze trouwdatum erbij. Ik heb Anoes een berichtje gestuurd, waar ze snel en enthousiast op reageerde. Wij zijn super blij met het resultaat en tevreden over het laagdrempelige en prettige contact met Anoes!

– Daniëlle

We zijn super blij met het portret dat Anoes voor ons gemaakt heeft, het heeft een ereplaats in onze woonkamer. De mooie details maken alles nog een stukje persoonlijker. Dankjewel!

– Lasse & Doreen

%d bloggers liken dit: